Sikerrátánk

A professzionális és elkötelezett csapat, valamint a klinika legmodernebb technikai felszerelései garantálják az elért terhességek magas arányú sikerét.

85-100%

petesejt-megtermékenyítés

Tapasztalt embriológusainknak köszönhetően, akik képesek minőségi spermiumokat kiválasztani az ICSI módszerhez, a petesejtek 85-100%-os megtermékenyítését érjük el.A sikeres megtermékenyítés, a nagyobb számú embrió kialakulása alapján nagyobb esélyünk van arra, hogy sikeresen kiválasszuk a transzferre alkalmas embriókat, ezt követően pedig jó minőségű embriókat fagyaszthatunk le a további transzferhez.

Az IVF-kezelés lehető legjobb sikerességének biztosítása érdekében gondoskodunk arról, hogy a páciensek és a donorok számára minőségi stimulációt biztosítsunk. A legújabb technológiáknak köszönhetően az embriológiai mikromanipuláció, a petesejtek megtermékenyítése és a keletkező embriók későbbi tenyésztése folyamatos ellenőrzés alatt áll a rendszer által.

Párjainkat rendszeresen tájékoztatjuk embrióik fejlődéséről. Az embriók folyamatos megfigyelésével és az embriók 5. napig történő tenyésztésével igyekszünk minél közelebb kerülni az embrió fiziológiai állapotához, így magas sikerességi arányt érünk el a kezelésben, amely egy egészséges baba születésével zárul.

58%

a saját IVF-ciklusok sikerességi aránya

A saját csírasejtekből (petesejtek és spermiumok) végzett IVF kezelés sikerességi aránya klinikánkon a 37-40 év közötti nők esetében 36%, a 37 év alatti nők esetében pedig akár 58%.

A 40 év feletti nők meddőségének saját csírasejtekkel (petesejtekkel) történő kezelése a kromoszóma-rendellenességek magas előfordulási gyakorisága miatt már nem ajánlott. Egy 40 év feletti nőnek felajánlható egy adományozott petesejtekkel végzett kezelési program.

67%

Sikerráta a donorprogramban

Friss ciklusú donorprogramunkban 67%-os sikerességi arányt érünk el pácienseink kezelése során. Minden eredményt csak az ultrahanggal igazolt terhesség alapján határoznak meg, tehát klinikai terhességről van szó, nem pedig kémiai terhességről (pozitív vizeletvizsgálat).

Az alábbi grafikonon a donorprogramot aszerint osztjuk fel, hogy donor petesejtekkel (OD) vagy donor spermiumokkal – donor embrióval (DE) történő kezelésről van-e szó. A kezelt nők életkora három kategóriába sorolható: 40 éves korig (< 40), 40-45 év között (≤ 45) és 45 év felett (> 45). A donorciklusok 90%-át az EMBRYOSCOPE segítségével folyamatos embriómonitorozással ellenőrizték. A folyamatos embriófigyelésnek köszönhetően tökéletesítettük a legjobb embriók kiválasztását, növeltük az IVF sikerességi arányát, ezáltal pedig a legjobb eredményeket elérő klinikák közé tartozunk Európában.

A donorprogramban részt vevő donorok minőségi felkészítésének és a recipiensek számára elegendő számú kiváló minőségű petesejt megszerzésének köszönhetően további kiváló minőségű embriókat fagyasztottunk le a donor petesejtekkel végzett IVF-ciklusok (OD) 71%-ában. A donorprogramban a donor embrió (DE) kialakításakor a ciklusok 100%-ában legalább két további embriót fagyasztottunk le a donor petesejtek és spermiumok esetében.

53%

Sikerráta a KRYO donorprogramban
(felolvasztott embriók transzfere)

A KRYO donorprogramban a sikerességi arány két adományozott embrió (2 DE) átültetése esetén 53%, egy adományozott embrió (1 DE) átültetése esetén 47% volt. Az adományozott embriókat kifejezetten a donorprogram számára hozták létre.

Mindegyiküket a hibamentes fejlődés alapján választották ki és fagyasztották le, amelyet a tenyésztés során az EMBRYOSCOPE műszerrel történő folyamatos embriómegfigyeléssel ellenőriztek. Minden embriót öt napos tenyésztés után, a blasztociszta stádiumban lefagyasztanak. A KRYO donorprogramban minden eredményt csak ultrahanggal igazolt terhesség alapján határoznak meg, tehát klinikai terhességről van szó, nem pedig kémiai terhességről (pozitív vizeletvizsgálat).

Űrlap

Kérjen szakértőt