EmbryoGlue

Az EmbryoGlue egy egyedülálló közeg, amely a megfelelő embriófejlődéshez szükséges tápanyagokon és energiaforrásokon kívül nagy koncentrációban tartalmaz fehérjét – hialuronánt is. 

A hialuronán fiziológiás körülmények között a méhszekréció összetevője, miközben a szintézise megnövekszik az embrió méhbe történő beágyazódása során. Az Embryoglue így segít megteremteni az optimális feltételeket az embrió sikeres beágyazódásához a méhnyálkahártyába az embrióátültetést követően.

Az embrióátültetés során a bevált EmbryoGlue® készítményt használjuk, amely tudományos tanulmányok és belső statisztikáink szerint bizonyítottan növeli a terhességek és a megszületett babák számát. Az EmbryoGlue egy olyan szövetragasztó, amelynek összetétele utánozza a méhben a természetes embrió-beágyazódás során kialakuló környezetet. Egyszerűen fogalmazva – az EmbryoGlue® segít jobban akklimatizálni az embriót a kultiválási környezetből a leendő anya méhének természetes környezetébe való átmenet során, ezáltal növelve az embrió méhfalhoz tapadásának esélyét.

A fent említett hialuronán mellett (amely növeli az oldat sűrűségét és minimalizálja az embrió nem kívánt mozgását a méhben) az EmbryoGlue szénhidrátokat, aminosavakat, rekombináns albumint és más anyagokat is tartalmaz, amelyek biztosítják az embrió megfelelő táplálását, valamint minimalizálják a keresztkontamináció kockázatát.

A brit Cochrane Collaboration független kutatóinak kutatása megerősítette, hogy az emelt hialuronánszintű embrióátültetés általában sikeresebb. Az EmbryoGlue® az egyetlen elérhető, hialuronánnal dúsított termék.

Űrlap

Kérjen szakértőt