EmbryoGlue

Az EmbryoGlue egy olyan közeg, amely elősegíti az embrió beültetését.

A fehérje nagy koncentrációban történő hozzáadása ebben a közegben növeli az élve születések számát az IVF után. Az EmbryoGlue így minden szükséges tápanyagot és energiaforrást tartalmaz, ami az embrió optimális fejlődéséhez szükséges az embrióátültetést követően.

A beültetést elősegítő fehérje magas koncentrációja, amelynek szintézise a beültetés napján fiziológiailag fokozott, ideális feltételeket teremt a sikeres embrió-beágyazódáshoz.

A megtermékenyített petesejtek beültetéséhez a jól bevált EmbryoGlue® készítményt használjuk, amely bizonyítottan növeli a terhességek és a megszületett babák számát. Az EmbryoGlue egy olyan szövetragasztó, amely természetes módon utánozza a méhben lévő környezetet az embrió természetes beágyazódása során. Egyszerűen fogalmazva – az EmbryoGlue® segít a megtermékenyített petesejtnek jól rögzülni a méhfalhoz

.

2008-ban közzétették egy vizsgálat eredményeit, melyet 2006 és 2007 között több mint 1200 nő bevonásával végeztek; hagyományos átültető közeggel a páciensek 48%-a esett teherbe. Amikor a nők EmbryoGlue®-t kaptak, a terhességi arány 54,6%-ra nőtt.Dr. Basak Balaban tanulmányának eredményei szerint, amelyet 2011-ben a European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE) konferencián mutattak be, az EmbryoGlue® használatával született babák száma 11,2%-kal nőtt.

Az EmbryoGlue olyan szénhidrátokat és aminosavakat tartalmaz, amelyek támogatják az embriót az átültetés és a méhnyálkahártyában való rögzülés során, valamint hialuronsavat, egy rekombináns albumint, amely minimalizálja a keresztkontamináció kockázatát.

Természetes terhesség esetén a méhben megnő a hialuronsav koncentrációja. A mesterséges megtermékenyítésnél célszerű ezt az anyagot pótolni. Egyszerűbben fogalmazva, az EmbryoGlue® magas hialuronsavtartalmának köszönhetően „odaragasztja” az embriót a méhfalhoz. A hialuronsav besűríti az EmbryoGlue® oldatot is, amely így a méhfolyadékhoz hasonló állagú lesz. Ez minimálisra csökkenti az embrió nem kívánt mozgását.

A brit Cochrane Collaboration független kutatóinak kutatása megerősítette, hogy az emelt hialuronsav szintű embrióátültetés általában sikeresebb. Az EmbryoGlue® az egyetlen elérhető, hialuronsavval dúsított termék.

Űrlap

Kérjen szakértőt