Kockázatmegosztás és garanciák

Az IVF-kezelés, még akkor is, ha a kezeléshez adományozott petesejtek és spermiumok felhasználására van szükség, klinikánkon hosszú várakozási idő nélkül lehetséges.

\n

Az összes csapat kiváló szervezésének és a kiterjedt donoradatbázisnak köszönhetően szükségtelen késedelmek nélkül tudunk elindulni.

\n

A ReproGenesis garantálja

Ciklus adományozott petesejtekkel

Ciklus adományozott embriókkal (friss embriókkal)

Ciklus adományozott embriókkal (fagyasztott embriókkal)

Bónusz a pácienseink számára – kockázatmegosztási program

Az adományozott petesejtekkel és adományozott embriókkal (friss embriókkal) végzett kezelés sikerességi aránya kezelési ciklusonként a klinikai terhességek 48%-68%-a körül mozog (a szívműködés ultrahangvizsgálattal történő megerősítésével). A siker aránya a recipiens hölgy korától és a méhnyálkahártya minőségétől függ. Az adományozott petesejtekkel vagy adományozott embriókkal (friss embriókkal) végzett három kezelési ciklus alatt a betegek akár 90%-a teherbe esik.

Ezúton szeretnénk felajánlani Önöknek a segítségünket. Ha a klinikánkon ismételten adományozott (friss) petesejtek vagy adományozott (friss) embriók felhasználásával történik a kezelés, akkor ún. „kockázatmegosztási” programot kínálunk.

A kockázatmegosztási program feltételei

Űrlap

Kérjen szakértőt