Donor adatbázis

A ReproGenesis Klinika az asszisztált reprodukciós módszereken belül az olyan pároknak történő segítségnyújtásra specializálódott, akik nem tudnak saját csírasejtjeikből gyermeket vállalni, akár azok elégtelen minősége, akár genetikai terhelés miatt, akár onkológiai kezelést követően.

A ReproGenesis Klinika átfogó adatbázissal rendelkezik a spermium- és petesejtdonorokról. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kiválasszuk az Ön számára legmegfelelőbb donort.

A kezelés a ReproGenesisben így hosszú várakozási idő nélkül kezdődik meg.

Teljes

Donorprogram

Átfogó adatbázissal rendelkezünk a spermium- és petesejtdonorokról. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a kezelt pár számára a legmegfelelőbb donort válasszuk ki.

Klinikánk teljes donorprogramot kínál – a megfelelő donor (adományozott petesejt vagy adományozott sperma, illetve adományozott embrió(k)) kiválasztása azonnal lehetséges. A kezelést ezután az orvos által javasolt leghatékonyabb eljárással kezdik meg, figyelembe véve a kezelt pár egyéni kívánságait és igényeit is.

A donorprogram a következőket foglalja magában:

Átfogó donor-adatbázisunknak köszönhetően képesek vagyunk megtalálni a kezelt pár számára a legmegfelelőbb donort, ahol igyekszünk a lehető legjobban megfeleltetni a donor külső jellemzőit, személyiségjegyeit és érdeklődési körét a kezelt párnak.

Az adományozott embriókat a donor petesejtjének és a donor spermiumának egyesítésével hozzák létre. Mindkét donor kiválasztásakor mindig arra törekszünk, hogy ne csak az Ön és partnere külső jellemzőihez (magasság, szem- és hajszín), hanem az Ön és partnere számára fontos jellemvonásokhoz és érdeklődési körökhöz is a lehető legközelebb álljunk.

A Cseh Köztársaságban a sperma- és petesejtadományozás mindkét fél számára névtelenül zajlik. A kezelőorvos megbízhatóan kiválasztja az Önök számára legmegfelelőbb donort. Az átfogó donoradatbázis lehetővé teszi számunkra, hogy minden egyes pár számára a lehető legközelebbi egyezést találjuk meg.

A petesejtdonorok 18 és 34 év közötti fiatal, egészséges nők. Sokéves tapasztalataink alapján a 32 éves korhatár az optimális, ennél magasabb életkorban a petesejtek száma és minősége csökken.

A spermadonorok 18 és 35 év közötti fiatal, egészséges férfiak.A kezelt pár kérésére ugyanaz a spermadonor is választható, ha az előző ciklusban terhesség és szülés történt, feltéve, hogy a donor sejtjei még mindig a klinika kriobankjában vannak.

Több embrió jön létre az adományozott ivarsejtekkel történő kezelés során.Az át nem ültetett, jó minőségű embriókat további felhasználás céljából le lehet fagyasztani. Ha egy nő teherbe esik, lehetősége van arra, hogy ugyanabból a ciklusból származó felolvasztott embriókat használjon fel a következő átültetéshez, és valódi testvérkapcsolatot érjen el az adományozott sejtekből.

Tippünk:

A ReproGenesis Klinikán mindig biztos lehet abban, hogy a kezelőorvos az Ön egyéni kívánságait és igényeit veszi alapul, és a leghatékonyabb kezelést javasolja.

Űrlap

Kérjen szakértőt

Kedves páciensek és érdeklődők!

Nemzeti ünnep miatt klinikánk 2024. július 5-én zárva tart. 2024. július 8-án hétfőn ismét szeretettel várjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük.