Donorprogram

Donor adatbázis

A ReproGenesis Klinika átfogó adatbázissal rendelkezik a spermium- és petesejtdonorokról. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kiválasszuk az Ön számára legmegfelelőbb donort.

Kockázatmegosztás és garanciák

Klinikánkon hosszú várakozási idő nélkül lehetséges az IVF-kezelés, még akkor is, ha a kezeléshez adományozott petesejtek és spermiumok felhasználására van szükség.

Adományozott spermiumok

A ReproGenesis klinika donorprogramot is kínál azon párok számára, akiknek meddőségi kezelésük részeként donor spermára van szükségük.

Adományozott petesejtek

A ReproGenesis klinikán a rendelkezésre álló asszisztált reprodukciós módszereken belül donorprogramra is szakosodtunk azon párok számára, akiknek meddőségi kezelésük részeként adományozott petesejtre van szükségük a terhesség elérése és egy egészséges gyermek születése érdekében.

Adományozott embriók

Az adományozott embriókat olyan pároknak kínáljuk, akiknek már nincs lehetőségük saját csírasejtjeik (petesejtek vagy spermiumok) felhasználására a mesterséges megtermékenyítéshez.

Kik a spermadonorok?

A spermadonorok 18 és 35 év közötti fiatal, egészséges férfiak. Donorjaink adatbázisa valóban kiterjedt. Olyan donort szeretnénk ugyanis biztosítani Önnek, aki vizuálisan és vércsoportja alapján is megfelel az Ön partnerének.

Kik a petesejtdonorok?

A petesejtdonorok 18 és 34 év közötti fiatal nők. Sokéves tapasztalataink alapján a 32 éves korhatár az optimális, ennél magasabb életkorban a petesejtek száma és minősége csökken.

A leggyakoribb kérdések és válaszok

Gyakran ismételt kérdések az adományozott petesejtekkel történő kezeléssel kapcsolatban.