Céges politika

A ReproGenesis Klinika az asszisztált reprodukció egyik vezető európai központja, amely részletes diagnosztikára és a meddőség kezelésének minden rendelkezésre álló modern módszerére szakosodott.

A Klinikát 2011-ben alapították, és nemcsak a Cseh Köztársaságban, hanem Európában is az egyik legsikeresebb létesítményként szerzett hírnevet.

A Klinika céges politikája

Hosszú távú kiváló eredményeinknek köszönhetően a reprodukciós orvostudomány vezető európai központjai közé tartozunk, amelyek a világszerte sikeres IVF-központok szakmai színvonalán nyújtanak szolgáltatásokat. A legmodernebb technikai berendezéseknek, a kortárs orvostudomány ismereteinek és eljárásainak, a mesterséges megtermékenyítéssel évek óta foglalkozó legjobb szakemberekből álló csapatunknak és a bizalmat, empátiát és megértést hangsúlyozó egyéni megközelítésnek köszönhetően magas sikerrátát érünk el a meddőség kezelésében.

Az asszisztált reprodukciós központok száma világszerte növekszik, követve a termékenységi problémák növekvő tendenciáját. Miben vagyunk mi mások?

A meddőségi kezelés számunkra elsősorban bizalom, minőség és elégedettség kérdése. A páciens partnerünkké válik, nem pedig egy névtelen tömeg tagjává. A kezelt pár és az orvos közötti pozitív kapcsolat ápolására összpontosítunk, hangsúlyozva az empátiát és a megértést, és mindig mindent megteszünk, hogy minimalizáljuk a kezeléssel járó természetes stresszt.

„Minden tevékenységünk mögött elsősorban az ember személyes élettörténetét látjuk.”

A ReproGenesis Klinika filozófiája

A ReproGenesis Klinika filozófiája az egyes kezelt párok egyéniségének tiszteletben tartásán, az érzékeny személyes megközelítésen, a professzionalizmuson és a nyújtott szolgáltatások magas színvonalán alapul.

Legfőbb humánus és etikai küldetésünk, hogy segítsünk a termékenységi problémákkal küzdő pároknak egészséges gyermek fogantatásában. Mindig úgy közelítjük meg a kezelt párt, hogy tisztában vagyunk a meddőségi kezelés során rájuk nehezedő pszichikai teherrel. Érdekel bennünket a történet, amelyet a páciensek magukkal hoznak a klinikánkra, és a lehető legérzékenyebbek vagyunk arra a helyzetre, amelyben a páciensek vannak.

Minden, a ReproGenesis Klinikán kezelést igénybe vevő párnak van egy koordinátora, aki elkíséri őket a vágyott babához vezető úton. Koordinátoraink nélkülözhetetlen láncszemet jelentenek a gyógyulási folyamatban. Nemcsak a kezeléssel kapcsolatos valamennyi információ közvetítése terén nyújtanak támogatást a pároknak, hanem a kezelési cikluson messze túlmutató emberi támogatást is. Kapcsolatban maradnak ügyfeleikkel továbbra is.

Szakmai szempontból elengedhetetlen számunkra, hogy folyamatosan kövessük a legújabb eljárásokat az asszisztált reprodukció területén, és folyamatosan képezzük magunkat a reprodukciós orvostudomány területén. Ugyanennyire fontosnak tartjuk a legmodernebb technikai berendezések biztosítását is. A ReproGenesis klinika saját, korszerű laboratóriumokkal, egy modern kriobankkal, egy műtővel és fekvőbeteg részleggel, recepcióval és pihenőhelyiséggel, valamint önkiszolgáló konyhával rendelkezik.

Maga a klinikai környezet további nagy előnyt jelent. Központunk a Brno-i kiállítási központ közvetlen közelében, egy nagy kerttel rendelkező, festői szépségű, történelmi villában található, amelyet békés és nyugodt légkör jellemez. A klinika bármely közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető, a helyszínen parkolási lehetőséget biztosítunk.

A klasszikus orvoslás és a támogató hagyományos orvoslás ötvözését nagyon jótékony kombinációnak tekintjük, amely a meddőségi kezeléshez közvetlenül kapcsolódó stresszoldáshoz vezet. Ezért kezelési programjaink részeként professzionális akupunktúrát kínálunk, saját, újonnan épített helyiségeinkben. Az akupunktúra pozitív hatását a meddőség kezelésében számos szakmai tanulmány bizonyította.

A ReproGenesis Klinika jövőképe

Minden erőfeszítésünk a hatékony orvoslásra, annak pozitív kimenetelére és az elégedett ügyfélre összpontosít.Mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is az asszisztált reprodukciót végző európai központok között maradjunk. Intenzíven dolgozunk a legújabb technológiák és kezelési módszerek bevezetésén. A legmodernebb műszerekbe és berendezésekbe fektetünk be. 

Támogatjuk az önképzést és folyamatosan biztosítjuk a klinika munkatársainak szakmai fejlődését, amely megfelel a meddőségi kezelés területén végzett legújabb kutatásoknak. Magas szakmai színvonalú csapatunk orvosokból, embriológusokból, andrológusokból, aneszteziológusokból, koordinátorokból, ápolókból, valamint gazdasági és adminisztratív személyzetből áll.

Szakmai partnerséget ápolunk a terület elismert külföldi szakértőivel. A világ minden tájáról érkező orvosokkal dolgozunk együtt, ami megkönnyíti a külföldi betegek számára a kezelésre való felkészülést.

Pácienseink elégedettsége és pozitív referenciái meghatározó tényezőt jelentenek számunkra. A klinika személyzeti struktúrájának minden egyes láncszeme nélkülözhetetlen része az egésznek, és közvetlenül hozzájárul a kezelési eredményekhez. Az a vágy motivál bennünket, hogy Ön jól érezze magát a ReproGenesisnél, bármilyen kihívásokkal teli életszakaszon is megy keresztül.

Kompromisszumok nélkül betartjuk a törvény által az emberi szövetek és sejtek biztonságának biztosítása érdekében meghatározott feltételeket, és szigorúan betartjuk a nemzeti és európai intézmények szabályait és előírásait, továbbá teljesítjük az összes szükséges feltételt. A ČSN EN ISO 9001:2016 szerinti minőségi tanúsítvánnyal rendelkezünk. A meddőségi kezelések terén elért sikereinket többszörösen elismerték a szakterület nemzetközi intézményei, amelyek az ellátás minőségét és a kezelési eredményeket értékelik.

Űrlap

Kérjen szakértőt