Embryomonitoring

Embriómonitoring és mesterséges intelligencia!

Újdonság a ReproGenesis Klinikán – a legmegfelelőbb embrió kiválasztása mesterséges intelligencia segítségével!

Az Embryoscope embriótenyésztő eszközt a legmodernebb mesterséges intelligencia szoftverrel fejlesztettük tovább, amely segít kiválasztani a legjobb embriót, így pedig jelentősen növeli a sikeres terhesség és az egészséges baba születésének esélyét.

Most ingyenesen kipróbálhatja a mesterséges intelligenciát alkalmazó embriószelekció forradalmian új módszerét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot április és június vége között, vegyen részt a kezelésen a következő három hónapban, és köszönetképpen a bizalmáért INGYENES Embriómonitoringot kap a mesterséges intelligencia segítségével. Ehhez biztosítunk egy tavaszi bónuszt, további embriók kriokonzerválását, az egyéves ingyenes tárolást is beleértve. Csapatunk célja, hogy segítsük Önt azon az úton, amely a szülővé válás álmának megvalósításához vezet. 

Az embriómonitoring az embriók testen kívüli fejlődésének folyamatos rögzítése, és az in vitro tenyésztés legkorszerűbb módszerét jelenti.

Az embriómonitoringot a legmodernebb EmbryoScope készülékünkben végezzük, amelyet az asszisztált reprodukció legújabb világméretű ismeretei és trendjei alapján bővítettünk ki egy felépítménnyel – pontos kiértékelő mesterséges intelligenciával ellátott szoftverrel.

Képalkotó technológia és több ezer releváns adat összehasonlítása alapján képes megjósolni az átültetésre legalkalmasabb embrió kiválasztását. A sikeres kötődés, az ezt követő kedvező fejlődés és az egészséges baba születésének legnagyobb esélyével rendelkező embriók.

Több éves kutatás és fejlesztés

A rögzített embriófejlődés objektív elemzésének rendkívüli módja, amelyet most a legmodernebb mesterséges intelligencia precíz algoritmusai segítenek, és amely biztosítja a transzferre alkalmas embriók leghatékonyabb kiválasztását, és hiba nélkül kizárja a rendellenes fejlődésű embriókat.

A 3D és 2D képalkotás, valamint az embrionális fejlődés dinamikájának több százezer rendelkezésre álló adaton alapuló, mesterséges intelligencia algoritmusok segítségével történő elemzése révén az embriómonitoring az embriók tenyésztésének és fejlődésének értékelése terén a legkorszerűbb megoldást jelenti. Az embriók fejlődésének számítógéppel – EMBRYOSCOPE segítségével – vezérelt, folyamatos, ellenőrzött nyomon követéséről van szó, valamint a rögzített, elemzett adatok kiértékeléséről.

A teljes megfigyelés zárt inkubátorban történik, az embriókat nem manipulálják a megfigyeléshez, és így kevésbé vannak kitéve kedvezőtlen körülményeknek az embriófejlődés során.

A felvételek alapján az algoritmusok összehasonlítják, értékelik és megjósolják a fejlődés dinamikáját és az embrió részletes morfológiáját. Ez a releváns adatok további dimenzióját adja az embriológusnak, és lehetőséget ad arra, hogy kiválassza a transzferhez legmegfelelőbb embriót.

Az embriók értékelése így pontos és objektív, köszönhetően a legmodernebb algoritmikus eszköznek. Az embrió sejtosztódási zavarainak kimutatása lehetővé teszi a kromoszóma-rendellenességekkel rendelkező embriók eltávolítását és a korai vetélések előfordulásának csökkentését.

A mesterséges intelligencia-algoritmusokat alkalmazó embriófejlődést nyomon követő rendszer új dimenziót hozott a legjobb fejlődő embrió kiválasztásában, amely a sikeres beültetés és a további sikeres fejlődés legnagyobb valószínűségét biztosítja.

A hagyományos embrióértékelést korlátozza az embrió fejlődéséről rendelkezésre álló információk mennyisége. A time-lapse elemzés segítségével lehetőség nyílik az embrionális fejlődés korábban nem látott mintázatainak és a klinikai kimenetellel korreláló eseményeknek a kimutatására. Az iDAScore® rendszerrel az embriók fejlődéséről készült kiváló minőségű 3D felvételek elemzése könnyen érthetővé teszi az egyes embriókról szükséges információkat a valóban hatékony értékeléshez.

Mi a mesterséges intelligencia jövője az IVF-ben?

Az IVF-központok növekvő páciensigényekkel szembesülnek, amelyek gyakran egyre összetettebb eljárásokat igényelnek.Egyértelműen szükség van tehát a lehető legtöbb folyamat racionalizálására, különösen az olyan kulcsfontosságú folyamatok esetében, mint például a legmegfelelőbb embrió kiválasztása.Ez biztosítja a kezelés minőségét, miközben optimalizálja a klinika erőforrásait. A mesterséges intelligencia alapú rendszerek használata már most is pozitív eredményeket hoz. A közeljövőben a kezelési döntések racionalizálásának nagy lehetőségét is feltárja.

Az embriómonitoring okai

Űrlap

Kérjen szakértőt