Akupunktúra

MŰVI MEGTERMÉKENYÍTÉSRE KÉSZÜL? A TESTE NEM KÉPES AZ IVF KEZELÉSE SORÁN JÓ MINŐSÉGŰ PETESEJT PRODUKÁLÁSÁRA? NINCS ELEGENDŐ PETESEJT? ADOMÁNYOZOTT PETESEJT SEGÍTSÉGÉVEL TÖRTÉNŐ KEZELÉSRE KÉSZÜL? ISMÉTELTEN MEGHIÚSULT AZ EMBRIÓ ÁTÜLTETÉST KÖVETŐEN AZ EMBRIÓ BEÁGYAZÓDÁSA?

A klasszikus és a hagyományos keleti orvoslás összekapcsolása

A klasszikus és a hagyományos keleti orvoslás összekapcsolása egyre keresettebb kapcsolat, amely elősegíti a jobb kezelési eredményeket. És ez vonatkozik az asszisztált reprodukcióra is. Számos szakértői tanulmány kimutatta már, hogy a meddőség leghatékonyabb kezelése a nyugati orvosi eljárások és az akupunktúra kombinációja. Az akupunktúra a kínai orvoslásból ismert módszer. Nincs mellékhatása. Jól kombinálható a nyugati gyógyászattal és nagyon jól tolerálható. Évezredek óta az egyik legrégebbi kezelési módszerként alkalmazzák. Ismeretes, hogy már a 7. században gyakorolták, különösen a terméketlenség bizonyos jeleivel. Szakértői vizsgálatok kimutatták, hogy az akupunktúra használata növeli a terhesség valószínűségét, vagy pozitívan befolyásolhatja azt. Például 1366 IVF-en átesett nő hét vizsgálatának teljes elemzése vizsgálta az akupunktúra hatékonyságát. Az akupunktúrán átesett nőknél a terhesség sikeressége szignifikánsan magasabb volt, mint másoknál, mégpedig 65%-kal.

Az akupunktúra hatása

Az akupunktúra segíthet a méhnyak könnyű kinyílásában, így az embriók könnyebben bejuthatnak a méhbe. Segít a beteg megnyugtatásában, ellazulásában és jó közérzetében is, így a méh „ellazul”. Itt az akupunktúra segít csökkenteni a méhgörcsök és -összehúzódások kockázatát, ami elősegíti az embrió(k) beágyazódását. A méhösszehúzódások vérzést és későbbi vetélést okozhatnak – az akupunktúra segít csökkenteni ezt a kockázatot. A hagyományos kínai orvoslás kezelését a tervezett tojásgyűjtés előtt 3-4 hónappal is javasolt elkezdeni. Ebben a felkészülési időszakban néhány párnak sikerül természetes úton teherbe esnie, vagy sokkal nagyobb esélyük van az első IVF-kezelésre. Az akupunktúra javítja a tojás minőségét és jelentősen csökkenti az IVF sikertelenségének kockázatát. Javítja a méh és a petefészkek vérellátását. Férfiaknál a kínai gyógyászattal végzett edzés csökkenti a spermiumok deformációit, növeli a spermiumok számát és a vitalitást.

A modern reproduktív gyógyászat és a hagyományos kínai orvoslás kölcsönhatása minden egyéni tényező tiszteletben tartásával együtt növeli a sikeres terhesség és az egészséges gyermek születésének esélyét.

Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).