Miért a ReproGenesis?

Mi nem egy gyár vagyunk

Büszkék vagyunk érzékeny, személyes megközelítésünkre, professzionalizmusunkra és magas színvonalú szolgáltatásainkra.

Minden egyes kezelt pár egyéniségét tiszteletben tartjuk. Küldetésünk egyértelmű – ugyanazon a szakmai szinten állunk, mint a világ más vezető IVF-központjai, célunk, hogy fenntartsuk ezt a színvonalat, miközben sikeres eredményeket érünk el.

Sikerességi arány

A kiváló eredmények és az elégedett ügyfelek a Reprogenesis csapat minden tagjának becsületes munkáját és személyes elkötelezettségét tükrözik.

A professzionális és elkötelezett csapat, valamint a klinika legmodernebb technikai felszerelései garantálják az elért terhességek magas arányú sikerét.

Bizalom

a meddőségi kezelés elsősorban bizalom, minőség és elégedettség kérdése

Mi a ReproGenesisnél elsősorban a páciens és az orvos közötti pozitív kapcsolat ápolására összpontosítunk, kiemelt figyelmet fordítva az empátiára és a megértésre. Pácienseink tapasztalatai azt bizonyítják, hogy a ReproGenesisnél mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy minimalizáljuk a kezeléssel járó természetes stresszt.

Akupunktúra

Hiszünk a hagyományos kínai orvoslás – az akupunktúra – támogató erejében.

Pácienseink számára az akupunktúra lehetőségét is kínáljuk, amelyet a kezelés során szakképzett orvos végez.

Komplexum

A ReproGenesis klinika festői épülete Brno városának Pisárky nevű, előkelő kerületében található,

a brnói kiállítási központ közvetlen közelében. Bármely közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető. Parkolási lehetőség közvetlenül a helyszínen – ezáltal elegendő parkolóhelyet biztosítunk ügyfeleink számára.

Jogszabályok

A sikeres meddőségi kezelésnek az európai közösségi jogszabályok ismeretén is alapulnia kell,

be kell tartani az emberi szövetek és sejtek minőségének és biztonságának biztosítására jogszabályban meghatározott feltételeket. Klinikánk szigorúan betartja az állami és európai intézmények szabályait és előírásait, továbbá megfelel az összes szükséges feltételnek.

A kezelés rendelkezésre állási ideje

képesek vagyunk a minimumra csökkenteni a várakozási időt,

még akkor is, ha a kezeléshez adományozott petesejt vagy spermium felhasználására van szükség. Minden csapatunk kiváló szervezésének és egyedülálló donoradatbázisunknak köszönhetően nem kell több hónapot várni a kezelésre. Részletesen kidolgozott adatbázisunk lehetővé teszi számunkra, hogy kiválasszuk a legmegfelelőbb donort a kezelendő pár számára, a kezelés pedig a ReproGenesisnél hosszú várakozási idő nélkül kezdődhet meg.

Űrlap

Kérjen szakértőt