IMT Matcher

Csehországban azon kevés klinikák közé tartozunk, amelyek az IMT Matcher® komplex elektronikus ellenőrző rendszert használják.

Az IMT matcher egy kifinomult elektronikus ellenőrző rendszer, amely rögzíti az összes kezelési eljárást, ellenőrzi a minták és a felhasznált berendezések azonosságát, és feltérképezi a munkafolyamatokat.

A ReproGenesis Klinika által használt Matcher® rendszer bemutatása

Mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kezelés során minden folyamatot ellenőrizzünk, pontosan azonosítsunk és rögzítsünk. Folyamatosan igyekszünk ezeket az intézkedéseket hatékonyabbá tenni, ezért a Cseh Köztársaságban azon kevés klinikák közé tartozunk, amelyek a kezelési folyamatokhoz az egyedülálló IMT Matcher® komplex elektronikus ellenőrző rendszert használják.

A kezelés folyamata nemcsak az összes laboratóriumi dolgozó szigorú felügyelete és a megállapított ellenőrzési eljárások mellett zajlik, hanem egy új elektronikus ellenőrző rendszer felügyelete alatt is, amely felügyeli az adatok helyes azonosítását, folyamatos ellenőrzésüket végzi a kezelés minden egyes lépésében (például annak a laboratóriumi csőnek az azonosítása, amellyel a laboratóriumi dolgozó éppen dolgozik) egy egyedi azonosító szám alkalmazásának segítségével, hozzárendelt és ellenőrzött személyes adatokkal, amelyeket a kezelési eljárás során ismételten ellenőriznek, hitelesítenek és nyilvántartanak.

Kérdések és válaszok

A Matcher® egy bevált, átfogó elektronikus monitoring rendszer, amelyet a világ vezető asszisztált reprodukciós központjai használnak. Egyesíti magában a kifinomult technikai berendezéseket, a kivételes szoftvereket, a vonalkódos azonosítást és a képalkotó technológiát, amely folyamatosan rögzíti és ellenőrzi a betegek és a kezelés minden egyes lépése során felhasznált minták azonosságát, és nyilvántartást vezet ezekről.

Néhány alapvető folyamat, amely a Matcher® rendszer segítségével folyamatos elektronikus ellenőrzés és rögzítés alatt áll:

  • Azonosság a petesejt-, spermiumbegyűjtésben vagy az embrióátültetésben
  • A kezelés során használt valamennyi laboratóriumi tárolóedény címkézése
  • Az embriológus munkája spermiumokkal, petesejtekkel, embriókkal
  • Az embriók mozgása a tenyésztés során
  • A petesejtek, spermiumok és embriók azonosítása és ellenőrzése a felolvasztási folyamatok során

A kezelés kezdetén egy hitelkártya méretű biztonsági azonosító kártyát kap. A kártyán található fénykép és egyedi vonalkód az Ön személyazonosságának igazolására szolgál minden kezelés és embriológiai eljárás során.

Az Ön azonosító adatait tartalmazó vonalkódot az Ön kezelésével kapcsolatban felhasznált összes csírasejt azonosításának és címkézésének ellenőrzésére, valamint mozgásának folyamatos feltérképezésére használják. A kifinomult Matcher® elektronikus ellenőrző eszköz közvetlenül az embriológusok és andrológusok munkafelületeibe van beépítve, így az összes eszközzel és médiummal végzett munkát nyomon követi és rögzíti.

Hasonlóképpen, a spermiumok, petesejtek és embriók kriokonzerválásának és felolvasztásának folyamatát a Matcher® segítségével figyelik és rögzítik.

Bár a laboratóriumban nem láthatja a kezelés során elvégzett eljárásokat, mégis biztos lehet benne, hogy minden elvégzett eljárás folyamatos ellenőrzés, megfigyelés, rögzítés és naplózás alatt áll.

Ne aggódjon, a személyazonosító igazolványa bemutatását és ellenőrzését követően az orvosi nyilvántartásából, amely mind az ellenőrző rendszerünk, mind a Matcher® részét képezi, kiállítunk Önnek egy pótkártyát.

Nem, a Matcher® egy passzív rendszer, amely semmilyen módon nem befolyásolja az Ön kezelési ciklusát. Éppen ellenkezőleg, úgy tervezték, hogy segítsen kiküszöbölni minden lehetséges kockázatot az emberi sejtekkel való munka során.

Űrlap

Kérjen szakértőt