IMT Matcher

CSEHORSZÁG EGYETLEN KLINIKÁJA VAGYUNK, AMELY AZ IMT MATCHER® ELLENŐRZŐ KOMPLEX ELEKTRONIKUS RENDSZERT HASZNÁLJA. AZ IMT MATCHER EGY OLYAN FEJLETT ELLENŐRZŐ RENDSZER, MELY A KEZELÉS- ÉS MUNKAFOLYAMATOK NYOMON KÖVETÉSÉT, MINTÁK ÉS KÉSZÜLÉKEK AZONOSÍTÁSÁT TESZI LEHETŐVÉ.

BEMUTATJUK A REPROGENESISBEN HASZNÁLT MATCHER® RENDSZERT

Mindig a maximumot tesszük meg annak érdekében, hogy a kezelési folyamatok ellenőrizve, azonosítva és feljegyezve legyenek. Ezen a téren a lehető legeffektívebben szeretnénk teljesíteni, ezért mint Csehország egyetlen klinikája az IMT Matcher® komplex ellenőrző elektronikus rendszert használjuk. A kezelés ellenőrzése nemcsak a bevált biztonsági műveletek és a laboratórium-munkatársak szigorú megfigyelése által történik, legújabban egy elektronikus rendszer felügyelete alatt is áll, mely a kezelés egyes lépéseit (például az éppen használt mintaüveg identifikálása), adatok azonosítását nyomon követi. Egyedi azonosítószámot használ, melyhez hitelesített személyes adatok kapcsolódnak – ezek a kezelési folyamat alatt ismételten ellenőrizve és feljegyezve lesznek.

Kérdések és válaszok

A Matcher® egy megbízható komplex elektronikus ellenőrző rendszer, melyet az élvonalbeli meddőségi klinikák világszerte használnak. Szofisztikált műszaki felszerelést, kivételes software-t, vonalkódos azonosítást és olyan ábrázolási technológiát foglal magában, melynek köszönhetően állandóan ellenőrzi a páciensek identitását és az egyes műveletek folyamán használt mintákat, valamint feljegyzi az ebből szerzett adatokat. Alap folyamatok, melyek a Matcher® rendszer segítségével állandó elektronikus ellenőrzés és nyomon követés alatt vannak:
  • Azonosítás a petesejtleszívásnál, spermaminta leadásánál vagy az embrióbeültetésnél
  • A kezelés folyamatán használt laboratóriumi csészék megjelölése
  • Az embriológus által spermával, petesejttel, embriókkal végzett műveletek követése
  • Az embriók mozgása a kultiváció alatt
  • A petesejtek sperma és embriók azonosítása az olvasztás folyamatánál
A kezelés kezdetén egy bankkártya méretű azonosító biztonsági kártyát állítunk ki Önnek. A kártyán található fénykép és egyedi vonalkód a kezelési és embriológiai műveletek folyamatán identitás-ellenőrzést biztosít. Az azonosító adatokat tartalmazó vonalkód az Ön kezelésében szerepelő összes ivarsejt identifikálására és mozgása nyomon követésére szolgál. A szofisztikált Matcher® elektronikus berendezés az embriológusok és andrológusok munkafelületébe van implementálva, így minden műszerrel és médiával történő munkájukat nyomon követi. A petesejtek, spermiumok és embriók kriokonzerválása és olvasztása is a Matcher® felügyelete alatt történik.
Bizonyos kezelési műveletek a laboratóriumban – a páciens szeme elől rejtve – történnek. Viszont biztos lehet abban, hogy a folyamat állandó ellenőrzés, monitoring alatt áll, rögzítve és dokumentálva lesz.
Ne aggódjon, személyi igazolványa bemutatása és ellenőrzése után a klinikánkon és a Matcher rendszerben tárolt orvosi dokumentáció alapján egy pótkártyát állítunk ki Önnek.
Nem, a Matcher® egy passzív rendszer, mely nem befolyásolja a kezelési ciklust – ellenkezőleg, segíti csökkenteni az emberi sejtekkel történő műveletekkel járó kockázatokat.
Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).