Ügyfél referenciák

Ügyfeleink referenciái

Nagyon jól döntöttünk, hogy bele vágtunk. Nagyon nagyon köszönünk mindent.

Az emberséges, kedves, profi hozzá állást és bánásmódot.

Egy nagyon nagy pozitív gondolat van Bennünk, ha a klinikára gondolunk!

X.

2 év sikertelen próbálkozás után ismerőseink javaslatára a Reprogenesis-hez fordultunk segítségért. Abban az időben volt már egy személyes tapasztalatom a Reprofit klinikával, de ez nem a mesterséges megtermékenyítést illette. A Repromeda klinika pedig nem nagyon fogott meg minket, ezért végül a Reprogenesis mellett döntöttünk és őszintén mondva, ezt a lépést soha nem bántuk meg. Nemcsak a családi hangulattal, nyugodt és kellemes környezettel voltunk megelégedve, hanem a megértő professzionális hozzáállással, segítőkész kommunikációval , kompromisszumhoz való nyitottsággal és individuális kezeléssel is. Mindez segítségünkre volt, mivel nem élünk Brnoban és így individuálisan tudtuk megbeszélni a találkozási időpontokat, miközben a klinika maximálisan segítőkész volt. Pillanatnyilag az első, várva várt babánkkal vagyok terhes és ehhez a Reprogenesis klinika kiváló team-je óriási részben hozzájárult. 

H.D.

Jó napot kívánok kedves Doktor úr, kedves Klára,

Örömmel szeretném Önöket üdvözölni 9 hónappal az utolsó találkozásunk után és szeretném bemutatni a kisfiunkat, aki ma már velünk otthon van az Önök szakmai és emberi segítségüknek köszönhetően.

A fiunk egy gyönyörű kisfiú, aki az első pillanattól megszerezte a szívünket. Nagy örömöt jelent számunkra, szeretném ezért még egyszer megköszönni Önöknek a segítségüket és kitűnő hozzáállásukat a problémánk megoldásánál, aminek köszönhetően 6 év után csodát éltünk át.

Minden jót kívánok Önöknek, hogy soha ne veszítsék el a munkájuk iránti szenvedélyt és sok elégedett anyukát kívánunk, legalább olyan elégedettet és boldogat, mint ma én.

X.

Abszolútan elégedettek vagyunk!  Érzékeny és professzionális hozzáállás, kiváló informáltság a kezelési lehetőségekről, folyamatáról, kellemes és modern környezet. És elsősorban – a várva várt fiunk mint eredmény! A Reprogenesist tovább ajánljuk és mindeninek egy nagy köszönet jár!

I.K.

Eddig soha nem írtam referenciákat, mégis kivételt teszek – muszáj – a ReproGenesis-nek köszönhetően családdá váltunk!

A teherbe eséssel kapcsolatos problémák több éven át követtek minket, a férjemmel sokmindenen mentünk át. A kisbaba utáni kielégíthetetlen vágy nagyon negatívan befolyásolta az amúgy elégedett életünket. A hitem abban, hogy valaha lehetne egy saját babánk lassan elhagyott engem és komolyan gondolkozni kezdztem más megoldásokon.

A ReproGenesis-t interneten keresztül találtam a Brünni IVF centrumok listáján. Tetszett, érdeklődésemet keltették a referenciák, ezért egyre több információt gyűjtöttem, végül berendelkeztünk az első konzultációra. Az első találkozástól fogva ismét elkezdtem hinni a sikerben. Nem sikerült ugyan az első próbálkozás, mint ahogyan reméltük, minden sikertelen eredmény valódi szenvedést okozott … végül mégis sikeresek voltunk. Ma már bátran mondom, hogy ennek a szenvedésnek érdemes volt alávetni magunkat, a május végén született annyira kívánt kis ikreknek boldog szülei lettünk.

Mindenkinek köszönjük az álmunk teljesítését, kiváló kezelést, professzionális hozzáállást és szívélyességet.

S+M

A ReproGenesis klinikánál volt először tapasztalatunk az IVF-fel, ezért nem tudjuk semmivel sem összehasonlítani. Nem gondolom azonban, hogy bármilyen összehasonlításokra lenne szükség, mivel a ReproGenesis segített a gyönyörű kislányunk születésében! Ez pedig az erős oldaluk. Mindenki kedves, szívélyes és nagyon professzionális volt. A kezelés alatt, persze már ahogy az IVF keretein belü lehetséges, jól éreztük magunkat náluk.

A férjemmel vágyunk még egy kisbabára, ezért ha megjön a megfelelő pillanat, visszatérünk a ReproGenesisbe – hogy a kis Adélnek egy testvérkét adjunk!

Mindent köszönünk!

 

H. S.

A ReproGenesis klinikával maximálisan elégedettek vagyunk! Sok év és sok sikertelen próbálkozás után van mivel összehasonlítanunk. A ReproGenesis-ben nyitott, kedves, szívélyes és főleg professzionális hozzáállással találkoztunk. Így nem tudunk mást, csak dícsérni! A klinikán segítséget kaptunk az álmunk teljesítésénél, ami beteljesült – májusban végre először dédelgettük a saját kis utódunkat!

Köszönünk mindent, nagyon hálásak vagyunk!

J. K.

A ReproGenesis  klinikán belekezdtünk a kezelésbe, miután két éven át eredménytelenül próbálkoztunk családot alapítani. A kolléganőmtől hallottam a klinikáról először, ismerőse sikeresen kezelve lett ott. A ReproGenesis modern és a belső terei lenyűgözőek. Mindig azon aggódtam, hogy egy modern vagy luxuskörnyezetben kényelmetlenül érezném magam, mert nem tartozom vagy nem passzolok oda. Mégis ellenkezőleg, mindig nagyon jól éreztem magam, amihez biztosan a kedves és szívélyes személyzet nagy részben hozzájárult. A doktor úr úgy törődött velünk, mintha az egyetlen kliensei lennénk – ez nagyon megynyugtató volt. Az individuális hozzáállást és empátiát nagyon értékeljük!

A kezelés sikerrel járt és két ciklus után a ReproGenesis-ből gyönyőrű egészséges Matěj fiunkat „hoztuk haza“!

Mindenkinek a ReproGenesis-ből nagy köszönettel tartozunk és minden jót kívánunk!

Matěj és a boldog szülei

E pár sorban szeretném megosztani a ReproGenesis klinikával való tapasztalatomat. A klinikát az előző más IVF centrummal kapcsolatos negatív élmények miatt kerestem fel. Nagyon örülök, hogy így tettem! A ReproGenesisben mindenki nagyon professzionális, kedves és szívélyes volt. Az orvos meglepően figyelmesen és emberi hozzáállással foglalkozott velem. Sikerült neki megnyugtatni engem és segített nekem abban hinni, hogy összejön a dolog. A kezelés folyamatában állandóan jó érzésem volt, maximális törődést kaptam. Minden szükséges információt megkaptam, biztonságosan éreztem magam, mindig időben megtudtam, mi vár rám. Az embriótranszfer előtt valamint után is, akupunktúrás kezelésben is részt vettem, a siker támogatása céljából – ezt a klinika közvetíti. Nagyszerűen megnyugtatott.

A kezelés végül meghozta a várva várt eredményt és a ReproGenesis-nek köszönhetően család lettünk. Mindenkinek igazán köszönjük!

Magdalena és családja.

Ezen az úton szeretnénk megköszönni a ReproGenesis minden tagjának a törődést és fantasztikus hozzáállásukat. Önöknél a legjobb kezekben voltunk! Köszöjük elsősorban azt, amit Önök emberileg nyújtottak nekünk és a közös igyekezet a kívánt eredményt hozta. Márciusban egészséges fiunk született, mindenkinek nagyon hálásak vagyunk ezért.

Köszönjük.

Lenka és a fiúk.

Szeretném megköszönni a ReproGenesis egész team-jének a törődést, kedvességet és professzionalitást, amit nyújtottak. Mindez és még sokminden más végül ahhoz vezetett, hogy az álmunk valóra vált és márciusban megszületett az egészséges gyönyörű kislányunk.

Köszönet mindenért!

J+R+E

Köszönet mindenért!

2012 februárjában teljesen véletlenül tudomást szereztünk az új meddőségi klinikáról, a brno-i ReproGenesis-ről. Kellemesen meglepett a szívélyes készséges hozzáállás és nyugodt környezet. Az örömünk növekedett, amikor az igyekezetünk sikerrel lett koronázva és Karácsony táján várjuk a gyönyorű kisfiunkat. Nagyon szépen köszönünk mindent.

M.

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).