Klinika vállalatpolitikája

REPROGENESIS KLINIKA A LEGJOBB EURÓPAI MEDDŐSÉGI KÖZPONTOK KÖZÉ TARTOZIK. A LEGRÉSZLETESEBB DIAGNOSZTIKÁRA ÉS A MEDDŐSÉG KEZELÉSÉNEK  ÖSSZES MODERN ELÉRHETŐ MÓDSZERÉRE SPECIALIZÁLÓDOTT. A KLINIKÁT 2011-BEN ALAPÍTOTTÁK, AZÓTA JÓ HÍRNÉVRE TETT SZERT, AZ EGYIK LEGSIKERESEBB CSEHORSZÁGI, ILLETVE EURÓPAI INTÉZMÉNNYÉ NŐTTE KI MAGÁT.

A REPROGENESIS KLINIKA VÁLLALATPOLITIKÁJA

A hosszútávú kiváló eredmények a Reprogenesist azon sikeres európai és más földrészek IVF központjainak élmezőnyébe juttatták, amelyek magas szakmai szinten nyújtják szolgáltatásaikat. A legmodernebb műszereknek, ismereteknek és orvosi eljárásoknak köszönhetően, illetve a legjobb szakemberek csapatának, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a mesterséges megtermékenyítés területén és egyéni hozzáállással, akiknek fontos szempont a bizalom, empátia és megértés. Ezek szempontok betartásával éri el a ReproGenesis az állandó, átlagonfelüli sikerességet a meddőség kezelésében. A MEDDŐSÉGGEL KÜZDŐ PÁROK NÖVEKVŐ SZÁMA MIATT EGYRE TÖBB MEDDŐSÉGI KÖZPONT JÖN LÉTRE. MI KÜLÜMBÖZTET MEG TŐLÜK MINKET? A meddőség kezelése számunkra elsősorban bizalom, minőség és elégedettség kérdése. A páciens számunkra partnerré válik, nem egy ismeretlen tömeg tagjává. Törekedünk a pozitív kapcsolat kiépítésére orvos és a kezelt pár között, nagy hangsúlyt fektetünk az empátiára és a megértésre, és mindent megteszünk azért, hogy a kezeléssel járó idegesség, stressz minimális legyen.

„ElSŐSORBAN AZ EMBER TÖRTÉNETÉT LÁTJUK MINDENBEN, AMIT TESZÜNK.“

A ReproGenesis klinika filozófiája

A ReproGenesis klinika filozófiája elsősorban az egyediség tiszteletén alapszik. Minden kezelt párnak bizalmas hozzáállást, profizmust és átlagon felüli szolgáltatásokat nyújtunk. A legnagyobb küldetésünk segíteni azon pároknak, akiket a termékenység problematikája érint. A kezelt párhoz mindig azzal a tudattal állunk hozzá, milyen lelki nehézségeket okoz a kezelés. Érdekel minket történetük, amit magukkal hoznak klinikánkra és maximálisan figyelembe vesszük a helyzet érzékenységét. Minden pár számára, akik résztvesznek a kezelésben a ReproGenesis klinikán, rendelkezésére áll saját koordinátora, aki kíséri őket a hőnáhitott terhességhez vezető úton. Koordinátoraink létfontosságú összekötő elemei a kezelés folyamatának. Nem csak kezeléssel kapcsolatos információk közvetítésében nyújtanak segítséget, de a párok emberi támasza is, ami a kezelés befejeztével sem szakad meg. Továbbra is kapocsalatban maradnak kliensekkel. Szakmai szempontból alapvető számunkra a legkorszerűbb eljárások figyelmen követése a mesterséges megtermékenyítés területén és állandó fejlődésünk a reprodukciós orvoslásban. Hasonlóan fontosnak tartjuk a legmodernebb berendezések bebiztosítását. A ReproGenesis klinika saját csúcsminőségű laboratóriummal, modern cryobankkal, műtővel és szobákkal, recepcióval illetve pihenő résszel és kis konyhával van felszerelve. A klinika környéke egy következő bónusz. Központunk a brünni kiállítóközpont közelében található, egy gyönyörű történelmi épület ad neki otthont, amire jellemző a nyugodt atmoszféra, egy nagy udvar veszi körül az épületet. Klinikánk könnyen megközelíthető bármilyen járművel, parkolásra a klinika területén van lehetőség. A mai orvosi gyakorlat és a hagyományos gyógyászat ötvözését nagyon hasznos kombinációnak tartjuk, amely elsősorban a stressz leküzdését segíti, ami a meddőségi kezeléssel jár. Ezért a a kezelési porgramokhoz professzionális akupunktúrás kezelést ajánlunk, ami itt helyben, ennek érdekében kialakított termekben vehető igénybe. Az akupunktúra pozitív hatását a meddőség kezelésében több tanulmány is alátámasztotta.

A REPROGENESIS KLINIKA JÖVŐKÉPE

Törekvéseink a hatásos gyógyászatra, annak pozitív eredményeire és elégedett klienseinkre irányulnak. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is az európai meddőségi klinikák élmezőnyébe tartozzunk. Minden nap a  legújabb technológiák és kezelési módszereket bevezetésén fáradozunk. A legmodernebb műszerekbe és berendezésekbe fektetünk be. Támogatjuk az önképzést és folyamatosan bebiztosítsuk alkalmazottaink szakmai tudásának fejlesztését, ami a legújabb kutatási eredményeknek felel meg. Az összeszokott csapatunk, ami magasan szakképzett orvosokból, embriológusokból, andrológusokból, altatóorvosokból, koordinátorokból, egészségügyi nővérekből és gazdasági-,adminisztrációs alkalmazottakból áll. Elismert külföldi meddőségi specialistákkal ápolunk jó szakmai kapcsolatot. Több orvossal az égész világból működünk együtt, amivel a külföldi páciensek kezelését tudjuk megkönnyíteni. Az elégedettség és a pozitív ajánlások pácienseinktől számunkra mérvadóák. A klinika személyzetének minden egyes eleme nélkülözhetetlen része az egésznek, amely közvetlenül hat a kezelés eredményénére. Motivál minket az, hogy a pácienseink a ReproGenesis-ben érezzék magukat jól, annak ellenére, hogy tudjuk, milyen nehéz szakaszában vannak életüknek. Kompromisszum nélkül betartjuk a törvény által előírt feltételeket az emberi sejtek és szövetek minőségének bebiztosítására és biztonságára, és pontosan betartjuk az ország és az európai intézmények szabályait és előírásait. Birtokosai vagyunk egy minőségirányítási tanúsítványnak a ČSN EN ISO 9001:2016 szabvány alapján. A meddőség kezelésében elért sikereinkért többszörösen díjazott minket több nemzetközi intézmény, amelyek a nyújtott ellátás és a kezelési eredmények minőségét értékelik.
Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).