Kezelés sikere

A tapasztalt embriológusainknak köszönhetően, akik az ICSI módszer alkalmazásához képesek kiválasztani a jó minőségű spermiumot, 85–100%-os petesejt megtermékenyítési eredményességet érünk el. A sikeres megtermékenyítés, a nagyobb számú embrió létrejöttének alapján, nagyobb az esélyünk a megfelelő embriók kiválasztására a transzferhez, és ezt követően a felesleges jó minőségű embriók lefagyasztására a következő beültetéshez.
85-100%

petesejt megtermékenyítési

A tapasztalt embriológusainknak köszönhetően, akik az ICSI módszer alkalmazásához képesek kiválasztani a jó minőségű spermiumot, 85–100%-os petesejt megtermékenyítési eredményességet érünk el. A sikeres megtermékenyítés, a nagyobb számú embrió létrejöttének alapján, nagyobb az esélyünk a megfelelő embriók kiválasztására a transzferhez, és ezt követően a felesleges jó minőségű embriók lefagyasztására a következő beültetéshez. Az a célunk, hogy az IVF kezelés a lehető legeredményesebb legyen, ügyelünk a donorok és páciensek megfelelő stimulációjára, a legmodernebb technológiáknak köszönhetően az embriológiai mikromanipuláció, a petesejt megtermékenyítés és az ezt követő embrió kultiváció folyamatos ellenőrzési rendszer alatt működik. Az embriók fejlődéséről a párokat az ötnapos kultiváció alatt minden nap tájékoztatjuk. A folyamatos embrió monitoring és az ötnapos embrió-kultivációnak köszönhetően igyekszünk az embrió fiziológiai feltételeit a lehető legjobban megközelíteni, és ezzel kiváló eredményeket érünk el a kezelésben, amely az egészséges gyermek megszületésével ér véget.
58%

Az IVF saját ciklusok 58%-os eredményessége

A saját csírasejtekkel (petesejt és spermium) történő IVF kezelés eredményessége klinikánkon a 45 évnél idősebb nőknél 36 % körül, és 58 %-ig a 40 éves korig.  
67%

os eredményesség a donor-programban

Tavaly a friss ciklusok donor-programjában sikerült a pácienseinknél elérni a 67%-os eredményességet a kezelésben. Minden eredményt  csupán az ultrahang által igazolt terhesség alapján veszünk számításba, tehát a klinikai, és nem pedig vegyi (pozitív vizelet vizsgálat) terhesség megállapításról van szó. Az alábbi grafikon a donor- program felosztását szemlélteti az alapján, hogy az adományozott petesejtekkel való kezelésről (OD), vagy adományozott spermiummal történő kezelésről van szó – adományozott embrió (DE). A kezelésnek alávetett nők három kategóriába vannak sorolva a koruk alapján: 40 éves korig (< 40), 40-től 45-ig (≤ 45) és 45 év felett (> 45). Minden donor ciklus 90 %-a a kontinuáns embrió monitoring által volt ellenőrizve az EMBRYOSCOPE műszer segítségével. Az embriók kontinuáns monitoringének köszönhetően tökéletesítettük a legjobban megfelelő embriók kiválasztását, növeltük az IVF eredményességét, és így a legsikeresebb európai klinikák közé tartozunk. A donor-programban résztvevő donorok jó minőségű felkészítésének és a megfelelő mennyiségű jó minőségű petesejtek megszerzésének köszönhetően az IVF adományozott petesejttel (OD) levezetett ciklusok 71 %-ban további jó minőségű embriókat fagyasztottunk le. Az adományozott petesejtek és spermiumok donor-programjában, amelynél adományozott embrió (DE) keletkezett, minimálisan két további embriót fagyasztottunk a ciklusok 100 %-nál.  
53%

os eredményesség a KRYO donor-programban (felolvasztott embriók beültetése)

A KRYO donor- program eredményessége a két adományozott embrió beültetésénél (2 DE) 53 % volt, az egy adományozott embrió beültetésénél (1 DE) 47 % volt. Az adományozott embriók kimondottan a donor program részére voltak létrehozva. Mindegyik kiválasztása és a fagyasztása a hibamentes fejlődés alapján történt, amelyet a kultiváció során az embriók kontinuáns monitoringje segítségével voltak ellenőrizve az EMBRYOSCOPE műszer segítségével. Minden embriót ötnapos kultiváció után, blasztociszta stádiumban fagyasztottunk le. Minden eredményt  csupán az ultrahang által igazolt terhesség alapján veszünk számításba, tehát a klinikai, és nem pedig vegyi (pozitív vizelet vizsgálat) terhesség megállapításról van szó.
Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).