PGD / PGS

A PGD – PREIMPLANTÁCIÓS GENETIKAI DIAGNOSZTIKA egy modern módszer, amely ötvözi az asszisztált reprodukciót a klinikai genetikával. A PGS – PREIMPLANTÁCIÓS GENETIKAI SZŰRÉS a kromoszóma-rendellenességek kizárására és a normál számú kromoszómaszámú embriók kiválasztására szolgál.

PGD

A preimplantációs genetikai diagnosztika egy modern módszer, amely ötvözi az asszisztált reprodukciót a klinikai genetikával. A genetikai tesztelés lehetővé teszi a súlyos genetikai rendellenességben érintett embriók átvitelének kizárását. A genetikai rendellenességek lehetnek kromoszóma-rendellenességek (transzlokációk, aneuploidiák, egyéb szerkezeti kromoszóma-átrendeződések) vagy egyetlen gén rendellenességei (monogén betegségek). Ennek az egyedülálló módszernek köszönhetően lehetőség nyílik az embriók kiválasztására specifikus genetikai terhelés nélkül.

PGS

A preimplantációs genetikai szűrést a kromoszóma-rendellenességek kizárására és a normál számú kromoszómaszámú embriók kiválasztására használják. A mikrochip technológiával a genetikus az összes kromoszómát egyszerre megvizsgálhatja, így megbízhatóan megelőzheti egy öröklött betegséggel vagy veleszületett fejlődési rendellenességgel küzdő gyermek születését. Klinikánkon kizárólag a legmodernebb genetikai vizsgálati módszereket alkalmazzuk, mint az Array CGH módszer és a Karyomapping az embriók vizsgálatára.

A PGD / PGS indikációi

Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).