Hormonális stimuláció nélküli kezelés

Hormonális stimuláció nélküli kezelés

NATÍV – TERMÉSZETES IVF CIKLUS

A natív IVF ciklus során nem alkalmazunk semmilyen hormonális gyógyszert a petefészkek stimulációjához. A természetes peteérést használjuk ki, amelyet ultrahangos kivizsgálás segítségével határozunk meg egész pontosan. A kezelés célja, hogy  egy érett petesejtet kapjunk, amelyet ezt követően az ICSI módszerrel megtermékenyítünk. Mivel a natív cíklus segítségével csupán egy petesejtet nyerünk, általában a pároknak azt ajánljuk, hogy a jó minőségű embrió elérése céljából a petesejtet PICSI módszerrel termékenyítsük meg (a jó minőségű spermium kiválasztásának megnő az esélye, lásd az Asszisztált reprodukciót – PISCI módszer), ICSI (a kiválasztott spermium beszúrása a petesejt citoplazmájába) és  asszisztált hatching – AH (az embrió egyszerűbb kibújása a burokból). Ez a módszer azoknál a nőknél alkalmas, akiknek rendszeres peteérésük van.
Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).