MINIMÁLIS STIMULÁCIÓ

MINIMÁLIS STIMULÁCIÓ

A minimális stimulációnál, amint azt a neve is elárulja, a stimuláló gyógyszereket nagyon kis adagban alkalmazzuk. A stimuláció általában nagyon jól tolerálható. A kezelés célja, hogy 2 – 5 petesejtet nyerjünk. A további folyamat, ami az embriológiai módszereket érinti, azonos mint a natív ciklusnál. Ajánljuk a PICSI módszer , spermium injekció a petesejtbe (ICSI) és az  asszisztált hatching (AH) alkalmazását. Amennyiben sikerült nagyobb számban petesejtet nyerni és több embrió keletkezett, a méhbe való átültetésre szánt legjobb embriók kiválasztásához alkalmazzuk az Embriók kontinuáns megfigyelését, amely 10%-al növelheti a sikeres beültetés, terhesség és egészséges gyermek világra hozatalának esélyét.
Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).