Krioprezerváció

A mélyhűtés a csírasejtek fagyasztása, majd tárolása.

Krioprezerváció

A krioprezerváció a többletminőségű embriók jövőbeni felhasználásra történő lefagyasztásának gyűjtőneve. Az ilyen lefagyasztott embriókat fel lehet olvasztani, majd át lehet vinni a méhbe – azaz krioembriotranszfert. Az így lefagyasztott embriók több évtizedig tárolhatók. Az üvegezés egy modern mélyhűtési technika, amelyet jelenleg jó munkahelyeken alkalmaznak. Ellentétben a korábban alkalmazott lassú fagyasztással, amelynek célja a jégkristályok kialakulásának szabályozása volt, hogy a sejteket a lehető legkevésbé károsítsák, a vitrifikáció egyáltalán nem képez jégkristályokat. Felolvasztás után a sejtek kiváló állapotban vannak, és a kapott eredmények többszörösen jobbak, mint a régi módszerrel.

Az embriók mélyhűtése

Ha a kezelési ciklus nagyszámú minőségi embriót eredményez, lehetőség van ezek tartósítására mélyhűtési módszerekkel. Az elérhető legmodernebb módszer, az úgynevezett vitrifikáció alkalmazása több évtizeden át biztosítja az embriók biztonságos túlélését és megőrzését. Az embriókat kriobankba helyezzük és -196 °C-on tartjuk. A fő előny a kezelt pár számára a további embriótranszfer lehetősége a petefészkek új hormonális stimulációja nélkül. Az embriók mélyhűtéséhez hasonlóan a csírasejtek üvegezéssel is sikeresen lefagyaszthatók.

A tojások mélyhűtése

A peték mélyhűtése különösen alkalmas sejtadományozás céljára, onkológiai kezelés előtt, későbbi felhasználás céljára, vagy ha fennáll a csírasejtek minőségének vagy számának csökkenése.

A spermiumok mélyhűtése

A spermiumok mélyhűtése, és különösen alkalmas sejtadományozás céljára, onkológiai kezelés előtt, későbbi felhasználás céljából, vagy ha fennáll a csírasejtek minőségének vagy számának csökkenése.
Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).