ICSI

Az ICSI egy modern módszer, amely mikromanipulációs technikák segítségével lehetővé teszi előre kiválasztott immobilizált spermiumok bejutását az érett tojás citoplazmájába.

ICSI módszer

Az ICSI-nek köszönhetően minimalizálhatjuk a petesejtek megtermékenyítésének elmaradása miatti ciklusmegszakításokat a “klasszikus IVF” módszerrel, amelyben a petesejtek és a spermiumok egyetlen tartályba kerülnek, és a megtermékenyítés spontán módon történik. A spermiumokat és petesejteket az embriológus nagy nagyítással, mikroszkópon előre kiválasztja, ami garantálja a minőségi spermiumok és petesejtek kiválasztását morfológiai eltérések nélkül. Ezzel a módszerrel a megtermékenyítés sikere eléri a 90%-ot, és a petesejtek és spermiumok szigorú kiválasztásának köszönhetően minimálisra csökken a kóros embriók kialakulásának kockázata.

Az ICSI indikációi:

Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).