ERA test

Az ERA teszt (endometrium receptivity array) egy molekuláris diagnosztikai teszt az endometrium állapotának vizsgálatára.
A fogékonyság olyan állapot, amelyben az endometrium készen áll az embrió beágyazódására (beágyazására). Normális esetben az endometriumot ultrahanggal értékelik, amely azonban csak magasságát és szerkezetét mutatja. Az érateszt lehetőséget kínál a nyálkahártya felmérésére, ezzel növelve a sikeres terhesség valószínűségét. A molekuláris szintű ERA teszt 238 gén expressziós szintjét határozza meg, amelyek részt vesznek az endometrium fogékonyságában. Az orvos így értékelheti, hogy az endometrium egy adott napon megfelelően fogékony-e az embriótranszferre, vagy az úgynevezett „beültetési ablak” eltolódik-e. Az ERA tesztet optimálisan az embriótranszfert tervezett ciklust megelőző ciklusban végzik el. Az orvos a méhnyálkahártya biopsziájával veszi ki a vizsgálathoz szükséges szövetet. Az eredményeknek köszönhetően minden kliens számára egyedileg meg tudjuk határozni a megfelelő embrióátültetés időpontját. Az ERA teszt nagyon érzékeny, és lehetővé teszi, hogy jól megbecsülje, hogy a nyálkahártya mikorra készen áll az embrió befogadására. Ezért alkalmas olyan nők számára, akiknek ismételt sikertelen embrióátültetése van.
Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).