Embryomonitoring

Embriófigyelés és mesterséges intelligencia! Újdonság a ReproGenesis klinikán – a legmegfelelőbb embrió kiválasztása mesterséges intelligencia segítségével! Az embriótenyésztésre szolgáló Embryoscope készüléket a legmodernebb, mesterséges intelligenciával dolgozó szoftverrel bővítettük, amely segít kiválasztani a csúcsembriót és ezáltal jelentősen növelni a sikeres terhesség és az egészséges gyermek születésének esélyét.

Most lehetőséged van ingyenesen kipróbálni ezt a forradalmian új mesterséges intelligencia felhasználású embriószelekciós módszert!

Vedd fel velünk a kapcsolatot áprilistól június végéig, a következő három hónapban fejezd be a kezelést és bizalmad köszönetképpen INGYENES Embriomonitoringban részesülsz mesterséges intelligencia segítségével. Ehhez adunk egy tavaszi bónuszt, más embriók mélyhűtését, beleértve az ingyenes éves tárolást. Csapatunk célja, hogy segítsen megvalósítani álmát, hogy szülővé váljon.

Az embriómonitoring az extrakorporális embriófejlődés folyamatos rögzítése, és az in vitro tenyésztés legmodernebb módszere.

Az embriomonitoring a legmodernebb EmbryoScope-unkban történik, amelyet az asszisztált reprodukció legújabb világismerete és trendjei alapján egy felépítménnyel – precíz kiértékelő mesterséges intelligenciával rendelkező szoftverrel – bővítettünk. A képalkotó technológia és több ezer releváns adat összehasonlítása alapján megjósolhatja a transzferre legmegfelelőbb embrió kiválasztását. Azok az embriók, amelyek a legnagyobb potenciállal rendelkeznek a sikeres kötődéshez, a későbbi kedvező fejlődéshez és az egészséges baba születéséhez.

Több éves kutatás és fejlesztés

Az embrió érzékelt fejlődésének objektív elemzésének rendkívüli módja egy csúcs mesterséges intelligens precíz algoritmusai segítségével, amely biztosítja az átvitelre alkalmas embriók leghatékonyabb kiválasztását, és kizárja a hibátlan, rendellenes fejlődésű embriókat. A 3D és 2D szkennelés, valamint az embrionális fejlődés dinamikájának a mesterséges intelligencia által létrehozott algoritmusok segítségével, több százezer rendelkezésre álló adat alapján, az embriómonitoring a legmodernebb módszert jelenti az embriók tenyésztésében és fejlődésének felmérésében. Ez egy számítógép – EMBRYOSCOPE – az embriófejlődés folyamatos monitorozása és a rögzített elemzett adatok kiértékelése. A teljes monitorozás zárt inkubátorban történik, az embriókat nem manipulálják megfigyelési célból, így kevésbé vannak kitéve a kedvezőtlen körülményeknek az embrionális fejlődés során. A megszerzett rekordok alapján az algoritmusok összehasonlítják, értékelik és előrejelzik a fejlődés dinamikáját és az embrió részletes morfológiáját. Az embriológus így egy újabb dimenzióra tesz szert a releváns adatokban, és lehetőséget kap arra, hogy kiválaszthassa a legmegfelelőbb embriót az átvitelhez. Az embriók kiértékelése tehát pontos és objektív a legkorszerűbb algoritmikus eszköz segítségével. Az embrionális sejtosztódási zavarok kimutatása lehetővé teszi a kromoszóma-rendellenességekkel járó embriók eliminálását és a korai vetélések csökkentését. A mesterséges intelligencia algoritmusokat alkalmazó embriófejlődés-figyelő rendszer új dimenziót hozott a legjobban fejlődő embriók kiválasztásában, a legnagyobb valószínűséggel a sikeres beültetés és a további sikeres fejlődés. A hagyományos embrióértékelést korlátozza az embriófejlődésről rendelkezésre álló információ mennyisége. A time-lapse elemzés segítségével kimutathatóak az embriófejlődés korábban láthatatlan mintái és olyan események, amelyek összefüggésben állnak a klinikai eredménnyel. Az iDAScore® rendszernek köszönhetően kiváló minőségű 3D-s embriófejlődési rekordokat elemeznek, így könnyen áttekinthetővé válik az egyes embriókról szükséges információk, hogy az értékelés valóban hatékony legyen.

Mi a mesterséges intelligencia jövője az IVF-ben?

Az IVF központok egyre növekvő igényekkel néznek szembe a betegek részéről, ami gyakran egyre bonyolultabb eljárásokat tesz szükségessé. Egyértelműen szükség van a lehető legtöbb folyamat ésszerűsítésére, különösen a kulcsfontosságúaknál, mint például a legmegfelelőbb embrió kiválasztása. Ez biztosítja a kezelés minőségét, miközben optimalizálja az erőforrásokat a klinikán. A mesterséges intelligencia rendszerek alkalmazása már most pozitív eredményeket hoz. Ugyanakkor nagy lehetőségeket rejt magában a kezelési döntések ésszerűsítésében a közeljövőben.

Az embriófigyelés okai

Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).