EmbryoGlue

Az EmbryoGlue egy olyan közeg, amely támogatja az embrióbeültetést.

A nagy koncentrációjú fehérje hozzáadása ebben a tápközegben növeli az élveszületések számát IVF után. Az EmbryoGlue így minden szükséges tápanyagot és energiaforrást tartalmaz, amely az embriótranszfer utáni optimális embriófejlődéshez szükséges.

Az implantációt elősegítő fehérje magas koncentrációja, melynek szintézise a beültetés napján fiziológiásan megnövekszik, ideális feltételeket teremt az embrió sikeres beágyazásához.

A megtermékenyített petesejt beültetésénél a bevált EmbryoGlue® terméket használjuk, amely bizonyítottan növeli a terhességek és a születendő gyermekek számát. Az EmbryoGlue egy szövetragasztó, amely természetes módon utánozza a méh környezetét az embrió természetes beágyazódása során. Egyszerűen fogalmazva – az EmbryoGlue® segít a megtermékenyített petesejt jól tapadni a méhfalhoz.

2008-ban egy tanulmány következtetéseit publikálták, amelyben a 2006-2007-es években több mint 1200 nőt vontak be, és a betegek 48%-a standard transzfer médiával esett teherbe. Amikor a nők EmbryoGlue®-t kaptak, a terhesség aránya 54,6%-ra nőtt. Dr. Basak Balaban, az Európai Humán Reprodukciós és Embriológiai Társaság (ESHRE) 2011-ben bemutatott tanulmánya szerint az EmbryoGlue® használatával született gyermekek száma 11,2%-kal nőtt.

Az EmbryoGlue szénhidrátokat és aminosavakat tartalmaz, amelyek támogatják az embriót az átvitel és a méhnyálkahártyán való rögzítés során, hialuronánt, rekombináns albumint, ami minimálisra csökkenti a keresztszennyeződés kockázatát.

A természetes terhesség alatt a hialuronán koncentrációja megnő a méhben. Asszisztált reprodukció esetén célszerű ezt az anyagot szállítani. Az EmbryoGlue® magas hialuronántartalmának köszönhetően egyszerűen a méhfalhoz tapad az embriót. A hialuronán az EmbryoGlue® oldatot is sűríti, amely így a méhfolyadékhoz hasonló állagú. Ez minimalizálja a nem kívánt embriómozgásokat.

A brit Cochrane Collaboration független kutatói által végzett kutatások megerősítették, hogy az embriótranszfer magas hialuronánszint mellett általában sikeresebb. Az EmbryoGlue® az egyetlen elérhető hialuronánnal dúsított termék.

Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).