Asszisztált hatching

Az asszisztált keltetés egy egyszerű és teljesen biztonságos módszer, amely lehetővé teszi az embrió védőhéjának, az úgynevezett pellucid zónának a védelmét. Ez a technika segít az embriónak elhagyni a pellucid zónát, megkönnyítve a beültetést, majd a további fejlődést. Klinikánk a legbiztonságosabb asszisztált keltetési technikát alkalmazza dinamikus lézerrel.
A fejlődés első napjaiban az embriót védőréteg veszi körül (zona pellucida). A megtermékenyítést követő ötödik-hatodik napon megindul az embrió nidációs (fészkelődési) folyamata, amikor az embrió elhagyja védőburkolatát, a zona pellucida eltűnik, és az embrionális sejtek közvetlenül érintkeznek az endometrium sejtjeivel. Az ismétlődő beültetési kudarc problémáit az okozhatja, hogy az embrió nem képes “elhagyni” a védőhüvelyét, vagy magának a védőrétegnek a megváltozása. Ilyen esetekben asszisztált keltetést végzünk. Ezzel a technikával közvetlenül az átültetés előtt lézerrel vagy speciális tűvel feltörjük az embrió kemény héját, így könnyebben rögzíthető a méhfalhoz.
Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).