A meddőség kezelése

NEM MINDEN PÁRNAK VAN OLYAN SZERENCSÉJE, HOGY TERMÉSZETES ÚTON  SIKERÜLJÖN A GYERMEK FOGANTATÁS. A MEDDŐSÉGRŐL AKKOR BESZÉLHETÜNK, HA EGY ÉVI VÉDEKEZÉS NÉLKÜLI RENDSZERES KÖZÖSÜLÉS SEM VEZET TERHESSÉGHEZ.  EZEN IDŐ ELTELTÉVEL CÉLSZERŰ A REPRODUKTÍV GYÓGYÁSZATI KLINIKA SZAKEMBERÉHEZ FORDULNI, ÉS MEGHATÁROZNI A MEDDŐSÉG OKÁT. ESETLEG CSAK ENYHE ZAVARRÓL VAN SZÓ, AMELY ÉLETVITELMÓDOSÍTÁSSAL VAGY GYÓGYSZEREK SEGÍTSÉGÉVEL JAVÍTHATÓ.

A párok többségénél azonban az ok összetettebb, és egyénileg kell kezelni.

A modern gyógyászat napjainkban az asszisztált reprodukció módszereinek egész skáláját kínálja, amelyek szinte minden pár részére lehetővé teszi a gyermek fogantatását, és segít teljesíteni a vágyukat. A meddőség egyaránt érinti a nőket és férfiakat. A meddőség oka azonban részben ismeretlen és  bizonyíthatatlan lehet. Minden esetben a meddőség a párok többségének nagyon komoly problémát okoz.

A meddőség a nőket és a férfiakat egyaránt érinti

Részben azonban a meddőség okai ismeretlenek és bizonyíthatatlanok lehetnek. Mindenesetre a meddőség nagyon komoly probléma a legtöbb pár számára.

A NŐI MEDDŐSÉG OKAI

A női meddőséget többnyire ezek az okok váltják ki:

A FÉRFI MEDDŐSÉG OKAI

A férfi meddőséget többnyire ezek az okok váltják ki:
Tipp:

Nagyon fontos szerepet tölt be a pár psychikai támogatása úgy a kezelőorvos részéről, mint a család részéről, és a legközelebbi barátok részéről is. Némely esetben jó megoldást jelent, ha felkeresik a pszichológust. A siker érdekében ugyanis a lelki kiegyensúlyozottság elengedhetetlen.

Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).