Kockázatmegosztás és garanciák

Klinikánkon az IVF kezelés, még akkor is, ha adományozott petesejt és sperma felhasználását igényli, hosszú várakozási idő nélkül lehetséges. Az összes csapat kiváló szervezésének és a kiterjedt donor adatbázisnak köszönhetően indokolatlan késedelem nélkül indulhatunk.

A ReproGenesis garanciák

Kerékpár adományozott tojással

Ciklus adományozott embriókkal (friss embriók)

Ciklus adományozott embriókkal (fagyasztott embriók)

Bónusz pácienseinknek – kockázatmegosztó program

Az adományozott petesejtekkel és adományozott embriókkal (friss embriók) végzett kezelés sikerességi aránya kezelési ciklusonként a klinikai terhességek 48-68%-a (a szívműködés ultrahangvizsgálattal történő megerősítésével). A siker a fogadó nő életkorától és a méhnyálkahártya minőségétől függ. A betegek akár 90%-a is teherbe esik adományozott tojással vagy adományozott embrióval (friss embrióval) három kezelési ciklus alatt. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani. Ha Ön ismételten kezelés alatt áll klinikánkon adományozott petesejt (friss) vagy adományozott embrió (friss) felhasználásával, ajánlunk egy úgynevezett „kockázatmegosztó” programot.

A kockázatmegosztó program feltételei

Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).