Kik a petesejt donorok

A petedonorok 18 és 34 év közötti fiatal nők. Sok éves tapasztalatunk alapján a 32 éves korhatár az optimális, az életkor előrehaladtával a beszerzett tojások száma és minősége csökken. Célunk, hogy megfelelő számú petesejthez jussunk a recipiens számára, és garantáljuk két minőségi embrió átültetését más embriók lefagyasztásának lehetőségével, esetleges későbbi Cryo-Embryo-Transfer (KET) felhasználásra.

A petesejt adományozása iránt érdeklődő fiatal nők számos vizsgálaton esnek át

Az adományozott csírasejtek kezelésére csak a 2004/23/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv és a 296/2008 Coll. törvény szerint megvizsgált donoroktól származó petesejteket használják fel. és a 422/2008. Teszteljük őket pszichológiai, genetikai, hormonális, de fertőző betegségek, köztük a HIV szempontjából is. A donorprogramba bevont nőket igényes vizsgálatokon és vizsgálatokon vették át.

Az adományozók teljesítették:

Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).