Adományozott spermium

A REPROGENESIS KLINIKA EZEN KÍVÜL AZ OLYAN PÁROK RÉSZÉRE INDULT ADOMÁNYOZÁSI PROGRAMRA IS SPECIALIZÁLÓDIK, A MEDDŐSÉG KEZELÉSÉNEK KERETÉN BELÜL ADOMÁNYOZOTT SPERMÁRA VAN SZÜKSÉGÜK.

Sperma adományozás

A spermadonor megoldást jelent a meddőség kezelésére olyan párok esetében, akik nem megfelelő minőség, genetikai terhelés, onkológiai kezelés, veleszületett vagy szerzett spermatermelési zavarok miatt nem tudnak gyermeket vállalni saját spermájukból. Átfogó donor adatbázisunknak köszönhetően azonnal megkereshetjük a legmegfelelőbb donort. Mindig igyekszünk minél közelebb kerülni a külső jelek, de az adományozó jellemvonásaihoz, érdeklődési köréhez a kezelt párhoz. A kiterjedt donor adatbázis lehetővé teszi, hogy azonnal megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb donort.

Sperma donor

A megfelelő donor kiválasztásánál mindig igyekszünk minél közelebb kerülni a férfi típushoz – a kezelt pár partneréhez. Nem csak a magasságra, a szem- és hajszínre, a vércsoportra és az Rh-faktorra figyelünk, hanem az érdeklődési körökre is, amelyek fontosak lehetnek számodra. A spermadonorok 18 és 35 év közötti férfiak. A donorprogramba bevont férfiak igényes vizsgálatokon estek át: pszichológiai interjú, klinikai vizsgálat, szexuális úton terjedő betegségek (HIV, HBSAG, HCV, SYPHILIS, CHLAMYDIA), vércsoport és Rh faktor vizsgálata, genetikai vizsgálat (kariotípus, jelenlét ciszta). fibrózis génmutációk, spinalis izomsorvadás, connexin 26 – veleszületett süketség). A spermaadás legálisan anonim a Cseh Köztársaságban. Csak a 2004/23/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek és a 296/2008 Coll. törvénynek megfelelően megvizsgált donoroktól származó spermiumokat használnak adományozott csírasejtek kezelésére. és a 422/2008.
Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).