Adományozott petesejtek

A REPROGENESIS KLINIKÁN AZ OLYAN PÁROK RÉSZÉRE INDULT ADOMÁNYOZÁSI PROGRAMRA SPECIALIZÁLÓDTUNK, AKIKNEK A MEDDŐSÉG KEZELÉSÉNEK KERETÉN BELÜL, A TERHESSÉG ELÉRÉSÉHEZ ÉS AZ EGÉSZSÉGES GYERMEK MEGSZÜLETÉSÉHEZ ADOMÁNYOZOTT PETESEJTRE VAN SZÜKSÉGÜK.

Tojás adományozás

A pete adományozása a meddőség kezelésének egyik legsikeresebb módja. Az egészséges, névtelen donortól kapott petesejteket a recipiens partnerének spermája megtermékenyíti, majd az így létrejövő embriókat a recipiens – a leendő anya – méhébe juttatják. A meddőség petesejt-adományozásos módszerrel történő kezelése igényes a kezelt pár számára, mert bonyolult érzelmi és érzelmi terhet hordoz, de valós esélyt kínál a gyermekvállalásra azoknak a pároknak is, akiknek esélye sem lenne alkalmazása nélkül. A petesejt adományozása lehetővé teszi, hogy a befogadó már a kezdetektől megtapasztalja saját terhességét, a szülést és a szoptatás azonnali lehetőségét, ami egyértelmű előny az egész család számára. A Cseh Köztársaságban a pete- és spermiumadás legális, önkéntes, biztonságos, és a donor (recipiensek) és az adományozott csírasejtek recipiensei, valamint a donor (donor) és az adományozotttól született gyermek közötti anonimitás elvén alapul. csírasejtek. Átfogó donor adatbázisunknak köszönhetően azonnal megkereshetjük a legmegfelelőbb donort. Mindig igyekszünk minél közelebb kerülni a külső jelek, de az adományozó jellemvonásaihoz, érdeklődési köréhez a kezelt párhoz.

Kinek szánták az adományozott petesejtek kezelését:

Olyan párok, ahol a nő nem termel saját petesejtet

Leggyakrabban olyan nőkről van szó, akiknél nem fejlődtek ki petefészek, vagy mindkét petefészket műtéti úton eltávolították. A korai petefészek-elégtelenségben szenvedő nőknek adományozott petesejtekre is szükségük van.

Olyan párok, ahol a nő nem termel minőségi tojást

Ide tartoznak azok a nők, akik többször estek át sterilitási kezelésen in vitro megtermékenyítési módszerekkel, és nem jutottak minőségi petesejthez vagy minőségi embrióhoz. Ezenkívül az idősebb nők gyengébb minőségű petéket termelhetnek, amelyek nem képesek megtermékenyíteni, vagy a keletkező embriók nem tudnak fészkelni a méhben.

Pároknak, ahol a nő örökletes betegség hordozója

A genetikai tesztek kromoszóma-elváltozást tártak fel ezeknél a nőknél, amely átörökíthető a jövőbeli utódokra.

Pete donor

Petedonorok 18 és 34 év közötti nők. Doktorainkat pszichológiai, genetikai, hormonális, de fertőző betegségekre, köztük HIV-re is teszteljük. A donorprogramba bevont nők igényes vizsgálatokon estek át: pszichológiai interjú, ultrahang vizsgálat, klinikai vizsgálat, szexuális úton terjedő betegségek (HIV, HBSAG, HCV, SYPHILIS) vizsgálata, hormonprofil, vércsoport és Rh faktor, genetikai vizsgálat. (kariotípus, cisztás fibrózis génmutációk jelenléte, spinalis izomsorvadás, connexin 26 – veleszületett süketség). A tojás adományozása Csehországban jogilag anonim. Az adományozott csírasejtek kezelésére csak a 2004/23/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv és a 296/2008 Coll. törvény szerint megvizsgált donoroktól származó petesejteket használják fel. és a 422/2008.
Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).