Adományozott embriók

Az adományozott embriókat azoknak a pároknak ajánljuk, akiknek már nincs lehetőségük saját csírasejtjüket (petéket vagy spermát) mesterséges megtermékenyítéshez használni.

A donor petesejtjének és a donor spermájának kombinálásával adományozott embriók jönnek létre

A donor petesejtjeit a spermadonor gyűjti össze és megtermékenyíti. A donor petesejtjének és a donor spermájának kombinálásával adományozott embriók jönnek létre. A termesztés után a minőségi embriókat lefagyasztják. Ennek a programnak az előnye az időbeli rugalmasság, mivel az embriók már az átültetés napján felolvaszthatók. Az adományozott embriók kizárólag fiatal, termékeny donoroktól származnak, nem pedig olyan betegektől, akik már nem használják embriójukat. Az embriókat egy pár adományozott petesejt és spermium kezelésének részeként készítik elő. Mindkét donor kiválasztásánál mindig igyekszünk minél közelebb kerülni az Ön és partnere külső tulajdonságaihoz (magasság, szem- és hajszín), hanem az Ön számára fontos jellemvonásaihoz és érdeklődési köréhez is. . Átfogó donor adatbázisunknak köszönhetően meg tudjuk találni az Ön számára legmegfelelőbb donort, amely mind a donor és a kezelt házaspár külső jellemzőinek, mind jellemvonásainak a lehető legszorosabban illeszkedik.

Pete donor és sperma donor

A petedonorok 18 és 34 év közötti nők. A spermadonorok 18 és 35 év közötti férfiak. Donorainkat pszichológiai, genetikai, hormonális, de fertőző betegségekre, köztük HIV-re is teszteljük. A donorprogramba bevont nők és férfiak igényes vizsgálatokon estek át: pszichológiai interjú, klinikai vizsgálat, szexuális úton terjedő betegségek (HIV, HBSAG, CMV, SYPHILIS, CHLAMYDIA), hormonális profil, vércsoport és Rh faktor, genetikai vizsgálatok. vizsgálat (kariotípus, cisztás fibrózis génmutációk jelenléte, spinalis izomsorvadás, connexin 26 – veleszületett süketség). Az ultrahangos vizsgálatot a donorokon is elvégezzük. Az adományozott embriók kezelésére csak a 2004/23/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek és a 296/2008 Coll. törvénynek megfelelően megvizsgált donoroktól/donoroktól származó petesejtet és spermát használják fel. és a 422/2008.
Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).