Adományozási program Csehországban

A REPROGENESIS KLINIKA CSEHORSZÁG LEGTÖKÉLETESEBB DONOR ADATBÁZISÁVAL RENDELKEZIK. ENNEK KÖSZÖNHETŐEN VALÓBAN A LEGMEGFELELŐBB DONORT TUDJUK KIVÁLASZTANI ÖNNEK. MÉGPEDIG AZONNAL. A REPROGENESIS KLINIKÁN A KEZELÉS VÁRAKOZÁSI IDŐ NÉLKÜL ZAJLIK.
Teljes

Adományozási program

A ReproGenesis klinika specializációja az olyan pároknak nyújtott segítség, akiknek nem lehet gyermekük saját csírasejtekből,  történjen az akár azok nem elégséges minősége, genetikai terheltsége vagy egy onkológiai gyógymód megvalósulása miatt. Egész Csehország területére kiterjedő legtökéletesebb donor adatbázissal rendelkezünk. Ennek köszönhetően a pár részére valóban a legmegfelelőbb donort – nőt vagy férfit – tudjuk azonnal kiválasztani. A klinikánk teljes körű adományozási programot kínál. A megfelelő női donor (adományozott petesejt) vagy férfi donor (adományozott spermium), illetve adományozott embrió / embriók kiválasztása azonnal lehetséges. Ezt követően megkezdjük a kezelést a lehető effektívebb eljárással, amelyet az orvos a pár kívánságára és egyedi szükségleteire tekintettel tervez meg az orvos.

AZ ADOMÁNYOZÁSI PROGRAM AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZA:

Átfogó donor adatbázisunknak köszönhetően meg tudjuk találni a kezelt pár számára legmegfelelőbb donort, ahol igyekszünk minél közelebb kerülni a donor külső jellemzőinek, jellemvonásainak, érdeklődési körének a kezelt párhoz való illeszkedéséhez.
A donor petesejtjének és a donor spermájának kombinálásával adományozott embriók jönnek létre. Mindkét donor kiválasztásánál mindig igyekszünk minél közelebb kerülni az Ön és partnere külső tulajdonságaihoz (magasság, szem- és hajszín), hanem az Ön számára fontos jellemvonásaihoz és érdeklődési köréhez is. .
A spermium- és petesejt-adományozás kölcsönösen anonim a Cseh Köztársaságban. A kezelőorvos megbízhatóan kiválasztja az Ön számára legmegfelelőbb donoro(ka)t. A kiterjedt donor adatbázis lehetővé teszi, hogy minden párhoz megtaláljuk a lehető legközelebbi egyezést.
A petedonorok fiatal, egészséges, 18 és 34 év közötti nők. Sok éves tapasztalatunk alapján a 32 éves korhatár az optimális, az életkor előrehaladtával a beszerzett tojások száma és minősége csökken.
A spermadonorok fiatal, egészséges férfiak, 18 és 35 év közöttiek. A kezelt házaspár kérésére ugyanaz a spermadonor választható ki, ha terhesség és szülés az előző ciklusban történt, ha az ettől a donortól származó sejtek még a klinika kriobankjában vannak.
Az adományozott ivarsejtekkel végzett kezelés során több embrió jön létre. Az át nem vitt és jó minőségű embriókat további felhasználás céljából lefagyaszthatjuk. Ha egy nő teherbe esik, lehetőség van ugyanabból a ciklusból származó, kiolvasztott embriók felhasználására további átvitelhez, és valódi testvérrokonság elérésére az adományozott sejtekből.
Tipp:

A ReproGenesisnél mindig biztos lehet abban, hogy a kezelőorvos az Ön egyéni kívánságait és igényeit veszi alapul, és a leghatékonyabb kezelési eljárást javasolja.

Űrlap

Kérjen szakértőt

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).