Adományozási program

Adományozási program Csehországban

A ReproGenesis klinika kiterjedt donor adatbázissal rendelkezik. Ennek köszönhetően kiválaszthatjuk az Ön számára legmegfelelőbb donort vagy donorokat.

Kockázatmegosztás és garanciák

Klinikánkon az IVF kezelés, még akkor is, ha adományozott petesejt és sperma felhasználását igényli, hosszú várakozási idő nélkül lehetséges.

Adományozott spermium

A ReproGenesis Clinic donorprogramot is kínál azoknak a pároknak, akiknek adományozott spermiumra van szükségük a meddőség kezelésére.

Adományozott petesejtek

A ReproGenesis klinikán a rendelkezésre álló asszisztált reprodukciós módszerek keretein belül donorprogramra is specializálódtunk azon párok számára, akiknek a meddőség kezeléséhez, teherbe eséshez és egészséges gyermek születéséhez szükségük van adományozott petesejtre.

Adományozott embriók

Az adományozott embriókat azoknak a pároknak ajánljuk, akiknek már nincs lehetőségük saját csírasejtjüket (petéket vagy spermát) mesterséges megtermékenyítéshez használni.

Kik spermadonorok

A spermadonorok fiatal, egészséges férfiak, 18 és 35 év közöttiek. A donor adatbázisunk valóban kiterjedt. Olyan donort szeretnénk biztosítani számodra, aki vizuálisan és vérben is megfelel partnerének.

Kik a petesejt donorok

A petedonorok 18 és 34 év közötti fiatal nők. Sok éves tapasztalatunk alapján a 32 éves korhatár az optimális, az életkor előrehaladtával a beszerzett tojások száma és minősége csökken.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Gyakran ismételt kérdések az adományozott petesejtekkel végzett kezeléssel kapcsolatban.

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).